Снимка Moreto.netМесец след като бе обявено, че 3D макета пред Аквариума

...
Снимка Moreto.netМесец след като бе обявено, че 3D макета пред Аквариума
Коментари Харесай

Кога ще почистят табелките с имената на макета на Черно море във Варна?

Снимка Moreto.net

Месец откакто бе оповестено, че 3D макета пред Аквариума е приключен, и остават " дребни довършителни неща ", се оказа, че нищо не е пипано, откри Moreto.net .

Видимо нищо по макета не е пипано от преди един месец, когато бе отстранена оградата и след като чакаме довършването. Дупките от ненаредена настилка си стоят, единствено че изчезналите павета към този момент се намират на дъното на макета на " Черно море "

Странно усещане прави, че макар че алармирахме посредством медията, че металните обозначения на съществени пристанища в макета на Черно море са циментирани и не се виждат - към днешна дата те са в същото положение.

Само че в този момент, заради намокрянето на част от макета излиза наяве, че под сивото покритие се крие хартиено фолио, с което са облепени металните надписи, което е нужно да бъде отстранено, с цел да може макета да бъде потребен и логичен. 

Липсващите обозначения го трансформират просто в една локва.

Чудим се, какъв брой време лишава да се почистят табелките на макета? Освен " дребните довършителни неща ". Притесняваме се, че постоянно дребните довършителни неща - остават огромните незавършени.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР